تور 10 روزه صربستان،کرواسی شهریور 96

صربستان
صربستان در تمام فصول سال مقصد مناسبی برای سفر محسوب می‌شود. ناحیه شمال این کشور از آب‌وهوای اقلیمی برخوردار است و زمستان‌های نسبتا سرد و تابستان‌های گرمی بر این منطقه حاکم است. نواحی تپه زار صربستان دارای تابستانی گرم ‌و ‌خشک و زمستانی سرد است و بیشترین بارش برف در نواحی کوهستانی گزارش می‌شود. ماه‌های دسامبر تا مارس (آذر تا اسفندماه) فصل اسکی‌بازی در این کشور است. ژانویه سردترین ماه و ژوئن گرم‌ترین ماه سال در صربستان است و بیشترین میزان بارندگی در ماه‌های مه و ژوئن روی می‌دهد.بهترین زمان برای سفر به این کشور در ماه های اگوست و سپتامبر میباشد.

تور 10 روزه صربستان، کرواسی

تاریخ سفر:21 شهریور

3 شب بلگراد+2شب زاگرب+2 شب اسپیلیت+2 شب دوبرونیک

مسیر سفر : تهران-استانبول- بلگراد (هوایی) 3 شب اقامت، بلگراد – زاگرب (زمینی) 2 شب اقامت ، زاگرب – اسپلیت  (زمینی) 2 شب اقامت، اسپلیت – دوبرونیک ( زمینی )2 شب اقامت ، دوبرونیک -استانبول– تهران (هوایی )

خدمات تور : اخذ ویزا صربستان و کرواسی، بلیط رفت وبرگشت با هواپیمایی ترکیش ایر، کلیه ترانسفرهای فرودگاهی، ترانسفر بین شهری، اقامت در هتل *4 و*5 همراه با صبحانه، بیمه مسافرتی،4 گشت ویژه همراه با ورودیه و راهنمای فارسی زبان طبق برنامه تور

گشت ها : گشت شهری بلگراد( صربستان) ، بازدید از پارک پیلیتوایس (زادار ) بازدید از کاخ دیوکلسین ( اسپلیت )، باز دید از تله کابین (دوبرونیک )

نکات ضروری

در صورت عدم صدور روادید از سفارت مربوطه خسارت احتمالی از هزینه های پرداختی کسر ومابقی مسترد میشود .

ضمانت لازم بر اساس تشخیص آژانس ثبت نام کننده جهت بازگشت از سفر وقرارداد الزامی است .

کنترل اعتبار پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان سفر برعهده مسافر وآژانس همکار الزامی است.

در صورت تغییر در برنامه پروازی ویا ایرلاین مربوطه به مسافرین محترم اعلام خواهد شد .

با توجه به نوسانات نرخ ارز در صورت افزایش قیمت پرواز مابه التفاوت از مسافر دریافت خواهد شد .

اصل مدارک وضمانت نامه های مسافران تا زمان بازگشت از سفرنزد شرکت باقی می ماند .

تمامی مدارک ترجمه شده با مهر ترجمه رسمی بدون نیاز به مهر دادگستری (دو نسخه)

***حضور مسافر جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی نیست.

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

1 ) اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2 ) 2قطعه عکس رنگی ( 4.5*3.5 ) تمام رخ با زمینه سفید کاملا از رو برو،بدون لبخند،بدون عینک،گردی صورت کاملا مشخص باشد،حداکثر برای 6 ماه اخیر(عکس با پاسپوروت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی(ارائه گردش حساب وگواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد)

الف ) حساب های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی

ب ) سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک،همراه با مهر شعبه و امضاءبانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 000/000/500 ریال باشد.

5 ) اصل و ترجمه مدارک شغلی :

الف )پزشکان : پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی

ب ) وکلا : پروانه وکالت .

ج ) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی ، اخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال ، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

د) بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی،ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیر دولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان .

و ) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات .

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

ز) دانش آموزان، دانشجویان (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل )

*جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.

*برای فرزندان زیر18 سال که بدون همراهی یکی از والیدین سفر میکنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه انگلیسی دارد.

7 ) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار.

لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4و در یک نسخه ارائه شود.

*لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

هر نفر در اتاق دو تخته هر نفر در اتاق یک تخته کودک 11-4 سال با تخت کودک 4-2 سال بدون تخت
1,590یورو+35,000,000 ریال 1,590یورو+580یورو+35,000,000 ریال 1,270یورو+25,000,000 ریال 950یورو+25,000,000 ریال
کودک زیر دو سال:  بیمه + پرواز
No Such Template. Please Select Valid Template and Try Again.