تور 8 روزه کرواسی مرداد 1396

  پارک ملی پلیت ویس

پارک ملی پلیت ویس پر بازدید ترین جاذبه ی داخلی کشور کرواسی به شمار می رود. این پارک از تپه های جنگلی تشکیل شده است و در میان ۱۶ دریاچه با آب های نیلی و سبز احاطه شده است. این دریاچه ها به وسیله ی آبشارهای غران به یکدیگر متصل شده اند. شبکه ای منظم از پیاده رو ها و پل های چوبی برای تردد گردشگران در پارک در نظر گرفته شده است.. باید از طبیعت بکر و سرسبز این پارک سپاسگذار بود. چراکه پناهگاهی امن را برای حیوانات وحشی چون گرگ ها و خرس ها فراهم کرده است. البته این پارک زیستگاه پرندگان وحشی چون عقاب، شاهین و جغد نیز می باشد.  اگر تمایل به گذراندن شب در پارک دارید، چندین هتل در کناره پارک موجود می باشد.

تور 8 روزه کرواسی

تاریخ سفر:21 مرداد1396

2شب زاگرب+1شب زادار+2شب اسپیلیت+2شب دوبرونیک

مسیر سفر : تهران – استانبول – زاگرب (هوایی) 2 شب اقامت ، زاگرب – زادار(زمینی)1شب اقامت، زادار-اسپیلیت (زمینی) 2شب اقامت، اسپیلیت-دوبرونیک (زمینی)2 شب اقامت، دوبرونیک – استانبول – تهران (هوایی) .

خدمات تور : اخذ ویزای کرواسی، بلیط رفت وبرگشت با هواپیمایی ترکیش ایر، کلیه ترانسفرهای فرودگاهی ، اقامت در هتل های *4و*5 همراه با صبحانه و2 شب شام، بیمه مسافرتی 4 گشت ویژه همراه با ورودیه و راهنمای فارسی زبان طبق برنامه تور

گشت ها : گشت شهری زاگرب، بازدید از پارک ملی پیلتوایس (زادار)، بازدید از کاخ دیوکلسین (اسپیلیت)، بازدید از تله کابین (دوبرونیک)

نکات ضروری

در صورت عدم صدور روادید از سفارت مربوطه خسارت احتمالی از هزینه های پرداختی کسر ومابقی مسترد میشود .

ضمانت لازم بر اساس تشخیص آژانس ثبت نام کننده جهت بازگشت از سفر وقرارداد الزامی است .

کنترل اعتبار پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان سفر برعهده مسافر وآژانس همکار الزامی است.

در صورت تغییر در برنامه پروازی ویا ایرلاین مربوطه به مسافرین محترم اعلام خواهد شد .

با توجه به نوسانات نرخ ارز در صورت افزایش قیمت پرواز مابه التفاوت از مسافر دریافت خواهد شد .

اصل مدارک وضمانت نامه های مسافران تا زمان بازگشت از سفرنزد شرکت باقی می ماند .

تمامی مدارک ترجمه شده با مهر ترجمه رسمی بدون نیاز به مهر دادگستری

***حضور مسافر جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی نیست.

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

1 ) اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2 ) 2قطعه عکس رنگی ( 4.5*3.5 ) تمام رخ با زمینه سفید کاملا از رو برو،بدون لبخند،بدون عینک،گردی صورت کاملا مشخص باشد،حداکثر برای 6 ماه اخیر(عکس با پاسپوروت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی(ارائه گردش حساب وگواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد)

الف ) حساب های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی

ب ) سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک،همراه با مهر شعبه و امضاءبانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 000/000/500 ریال باشد.

5 ) اصل و ترجمه مدارک شغلی :

الف )پزشکان : پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی

ب ) وکلا : پروانه وکالت .

ج ) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی ، اخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال ، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

د) بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی،ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیر دولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان .

و ) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات .

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

ز) دانش آموزان، دانشجویان (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل )

*جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.

*برای فرزندان زیر18 سال که بدون همراهی یکی از والیدین سفر میکنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه انگلیسی دارد.

7 ) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار.

لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4و در یک نسخه ارائه شود.

*لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

هتل دو تخت هر نفر یک تخت هر نفر کودک با تخت کودک بدون تخت
 5*,4* 1,160یورو+30,000,000ریال 1,160یورو400 یورو+30,000,000ریال 950یورو+30,000,000 ریال 740یورو+30,000,000 ریال
No Such Template. Please Select Valid Template and Try Again.