تور ورزشی کرواسی شهریور 96

کرواسی کشور هزار جزیره

کرواسی با نام رسمی جمهوری کرواسی کشوری واقع در منطقه بالکان (جنوب مرکزی اروپا) که از شمال با اسلوونی و مجارستان، از شمال شرقی با صربستان، از شرق با بوسنی و هرزگووین و از جنوب با مونته‌نگرو و دریای آدریاتیک هم‌مرز است. کرواسی یک کشور فوق العاده دیدنی و معروف بخاطر سواحل سنگ ریزه ای، دریای زیبا و شفاف آدریاتیک، با بیش از یک هزار جزیره، خانه ها در خط ساحلی و کوهستانی، مواد غذایی بسیار عالی و شراب، معماری جالب، سایت های تاریخی، فرهنگی و طبیعی است .انواع فعالیت های تفریحی این کشور  قایق سواری، قایقرانی، زیپ لاین، شکار، پاراگلایدر و صخره نوردی است.از دیگر ویژگی های این کشور مردم مهماندوست،روستاهای کوچک، امنیت بالا، و پاکیزگی (این کشور بسیار تمیز است و شما به معنای واقعی کلمه می توانید در خیابان ها پاکیزگی را حس کنید) میتوان اشاره کرد.کرواسی چیزهای زیادی برای ارائه به بازدید کنندگان خود دارد و انتخاب مراکز دیدنی در کرواسی یک کار واقعا سخت است. اگر شما یک زوج در جستجوی مکان های عاشقانه پر از فرهنگ و تاریخ، و یا یک خانواده به دنبال استراحت و لذت بردن کودکان و نوجوانان هستید، کرواسی شما را نا امید نمی کند.

14 روز اقامت در زاگرب

مسیرسفر: تهران-استانبول-زاگرب (هوایی) 13 شب اقامت، زاگرب-استانبول-تهران (هوایی)

خدمات تور : اخذ ویزا کرواسی، بلیط رفت و برگشت، ترانسفر فرودگاهی،13 شب اقامت در هاستل زاگرب، صبحانه، نهار، شام، بازدید از مناطق دیدنی حومه شهر زاگرب(مین اسکویر،وست گیت…)

خدمات ویژه:

به روزترین تمرینات ورزشی و بدنسازی زیر نظر پروفسور پرو کترواچ، برترین مربی بدنساز اروپا در سال 2016

تمرینات حرفه ایی بدنسازی همراه با مکمل

آزمایشات و تست های ویژه ورزشکاران

تمرینات حرفه ایی و روز دنیا برای شناگران در استخر قهرمانی تیم ملی کرواسی

نکات

اردو برای ورزشکاران تمام رشته های ورزشی مناسب می باشد و  هیچ محدودیتی بر حضور ورزشکاران دخیل نمی باشد.

در صورت عدم صدور روادید از سفارت مربوطه خسارت احتمالی از هزینه های پرداختی کسر و مابقی مسترد میشود.

ضمانت لازم بر اساس تشخیص آژانس ثبت نام کننده جهت بازگشت از سفر و قرارداد الزامی است.

کنترل اعتبار پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان سفر بر عهده مسافر و آژانس همکار میباشد.

در صورت تغییر در برنامه پروازی و یا ایرلاین مربوطه به مسافرین محترم اعلام خواهد شد.

با توجه به نوسانات نرخ ارز در صورت افزایش قیمت پرواز مابه التفاوت از مسافر دریافت خواهد شد.

اصل مدارک و ضمانت نامه های مسافران تا زمان بازگشت از سفر نزد شرکت باقی می ماند.

تمامی مدارک ترجمه شده بدون مهر دادگستری

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

1 ) اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2 ) 2قطعه عکس رنگی ( 4.5*3.5 ) تمام رخ با زمینه سفید کاملا از رو برو،بدون لبخند،بدون عینک،گردی صورت کاملا مشخص باشد،حداکثر برای 6 ماه اخیر(عکس با پاسپوروت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی(ارائه گردش حساب وگواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد)

الف ) حساب های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی

ب ) سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک،همراه با مهر شعبه و امضاءبانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 000/000/500 ریال باشد.

5 ) اصل و ترجمه مدارک شغلی :

الف )پزشکان : پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی

ب ) وکلا : پروانه وکالت .

ج ) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی ، اخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال ، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

د) بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی،ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیر دولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان .

و ) در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات .

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

ز) دانش آموزان، دانشجویان (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل )

*جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.

*برای فرزندان زیر18 سال که بدون همراهی یکی از والیدین سفر میکنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه انگلیسی دارد.

7 ) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار.

لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4و در یک نسخه ارائه شود.

*لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

هزینه ورزشکاران هزینه مربیان هزینه همراهان
  1,490یورو+پرواز 860یورو+پرواز 1,150یورو+پرواز
No Such Template. Please Select Valid Template and Try Again.